Teoxane - hyaluronihappotäyteaineet


Teoxane - hyaluronihappotäyteaineet tarjoavat tehokkaan ja pitkäkestoisen avun nuorekkaan ilmeen ylläpitämiseksi, menetetyn volyymin lisäämiseen sekä juonteiden minimoimiseen. Lopputulos näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, ja sen vaikutus kestää pitkään.

Ensimmäiset ikämuutokset alkavat näkyä kolmenkymmenen ikävuoden molemmin puolin, mutta sopiva hoidon aloittamisikä riippuu aina henkilöstä ja hoidon tavoitteista. Ihon vanheneminen on yksilöllistä ja siihen vaikuttavat monet asiat, kuten ympäristö- ja perintötekijät, UV-säteet, elämäntavat sekä ihonhoitotottumukset.

Iho tarvitsee kosteutta ollakseen joustava ja kimmoisa. Elimistössä luonnostaan esiintyvällä hyaluronihapolla on tärkeä rooli tukikudoksen muodostumisessa. Luonnollisen ikääntymisprosessin myötä hyaluronihapon määrä ihossa vähenee ja iho ei enää pysty sitomaan riittävästi kosteutta, se menettää täyteläisyyttään ja juonteita alkaa muodostua.

Ikääntymisen merkkien, kuten ihon veltostumisen tai ryppyjen lisäksi täyteaineilla hoidetaan myös erilaisia arpia, kuten aknearpia. Täyteainehoidon tulokset näkyvät välittömästi.

Ikääntyminen on jatkuva prosessi, joten ylläpitohoitoja tarvitaan. Hoitotuloksen kestävyys riippuu sekä yksilöllisistä tekijöistä (esim. ikä ja aikaisemmat hoidot) ja tehtävistä hoidoista. Esimerkiksi uurteiden ja kasvojen kohotukseen käytettävien täyteaineiden kesto vaihtelee 9 kuukaudesta jopa muutamaan vuoteen.

Jos lääketieteellisiä esteitä (autoimmuunisairaudet tai aktiivivaiheessa oleva huuliherpes) hoidoille ei ole, ylä- tai alaikärajaa täyteaineille ei ole. Vanhemmalla iällä ihon kiinteytyminen on hitaampaa, ja tavoitteiden on hyvä olla realistisia. Kaikkia elämän aikana kehittyneitä ikämuutoksia ei voida valitettavasti poistaa, mutta merkittäviä tuloksia saadaan vielä 70-80 vuoden iässä. Alle 18-vuotiaiden hoidot tehdään huoltajan suostumuksella.

Tarjoamme kauniin, luonnollisen lopputuloksen ja käytämme ainoastaan parhaita täyteaineita. Toimenpiteen tekee omassa hoitolassamme terveystieteiden tohtori, sairaanhoitaja Ly Kalam-Salminen, joka on jo vuodesta 2011 tehnyt täyteainehoitoja ja toiminut myös täyteainehoitojen kouluttajana.

Toimenpide ei ole kirurginen, joten voit palata töihin, harrastuksiin ja normaaliarkeen, kuitenkin välttäen kasvojen likaantumista kuuden tunnin aikana. Meikkiä saa käyttää hoidetulle alueelle sen jälkeen. Toimenpide on nopea ja kivuton, täyteaine sisältää puudutetta.


 Teosyal on 100% hyaluronihappoa sisältävä sveitsiläinen, korkeiden laatuvaatimusten mukaan tuotettu tuotesarja, joka ei sisällä allergisoivia tai eläinperäisiä ainesosia.

hyaluronihappotäyteaine
CK Beauty logo
Yhteystiedot

Puhelin: 050 5504440 
Sähköposti: info@ckbeauty.fi
(ajanvaraukset soittamalla tai
ajanvaraussivulta)

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.