Lymfasukat


Ennen kompressiolaitteita käytettiin vain verenkieroon ja lymfajärjestelmän sairauksista kärsiville potilaille, mutta nykyään niin urheilijat kuin fysioterapeutitkin käyttävät lymfasukkia tehostamaan harjoittelua ja palautumista ja hoitamaan erilaisia vammoja.

Lymfaattisella järjestelmällä ei ole vastaavanlaista pumppua, kuin sydän on verenkierrolle. Laskimo- ja lymfakierto eliminoivat maitohappoa passiivisesti mutta se vie aikansa. Lymfasukat matkivat tätä prosessia tuottamalla jalkoihin peräkkäisiä puristuksia, joiden ansiosta keho poistaa nopeammin aristusta ja väsymystä aiheuttavia kuona-aineita.

Lymfasukat parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa aineenvaihduntaa, jonka ansiosta tunnet jalkasi keveiksi hoidon jälkeen.

Lymfalaitteessa on useita eri ohjelma vaihtoehtoja, josta voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan hoitokokonaisuuden. Hoito on loistava lisä esimerkiksi ripsipidennyksien yhteyteen, yhdistettynä kasvohoitoihin ja erityisen rentouttava sekä aineenvaihduntaa parantava yhdistettynä kasvolymfaan.

LYMFASUKAT voivat auttaa:
Kehoa palautumaan mm. urheilusuoritusten, leikkausten ja pitkien lentojen jälkeen.
Tehostamaan verenkiertoa.
Helpottamaan kipua ja vähentämään turvotusta jaloissa.
Sopii erinomaisesti tukemaan laihdutusta.

Seuraavien sairauksien oireiden lievittämisessä: MS -tauti, fibromyalgia, lymfedeema, imusolmukkeiden poistossa aiheutuvat lymfajärjestelmän häiriöt, reumasairaudet, levottomat jalat ja unettomuus.

Hoitoa ei tule tehdä sinulle, jos sinulla on korkea verenpaine, sairastat verenvuototautia, sinulla on akuutti sairaus tai olet raskaana.

Lymfasukat
CK Beauty logo
Yhteystiedot

Puhelin: 050 5504440 
Sähköposti: info@ckbeauty.fi
(ajanvaraukset soittamalla)

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.