Kestopigmentointi


Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää nopeuttamalla päivittäistä meikkaamista. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta, kuten harrastaessasi liikuntaa. Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto. Kestopigmentointi mahdollistaa sinun saada kadoksissa olleet kulmakarvat juuri sellaisiksi kuin olet aina ne halunnut olevan.

Kestopigmentointi, eli kosmeettinen tatuointi, on silmien ja huulien sekä kulmakarvojen pysyvää korostamista. Kestopigmentointia voisi kuvailla kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään ainoastaan ihon ylempiin kerroksiin. Tästä syystä se haalistuu ja poistuu 1-5 vuoden kuluessa, ihosta riippuen. Pysyvyyteen vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ikä ja ihotyyppi (kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisessa ihossa).

Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Kestopigmentoinnissa käytetään puudutusainetta yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kestopigmentoinnin teko kestää yleensä noin 1-2 tuntia. Paras lopputulos saadaan uusimalla käsittely aikaisintaan 4 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Suosittelemme aina kahta käsittelykertaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.

Kestopigmentointimallit ja -värit suunnitellaan jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti. Ennen varsinaisen kestopigmentoinnin tekemistä työ suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa ja suunnitelma piirretään iholle. Samalla katsotaan asiakkaan toivoma malli esimerkiksi kulmakarvojen muodolle. Kestopigmentointi tehdään pysyvällä värillä vasta kun asiakas on hyväksynyt mallin ja värin.

Pigmentoinnin tulos näyttää 3-4 päivän ajan noin 30 % tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, "hilseilee", kuolleen ihosolukon mukana pois. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea. Silmänrajauksien yhteydessä saattaa esiintyä turvotusta, joka kestää päivästä kahteen.

Pigmentoinnin jälkeen tulee viikon ajan välttää meikin, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyllä alueella. Viikon ajan tulee välttää myös oleskelua suorassa auringonvalossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista (varsinkin uimahallissa). Käsitellyt alueet voi tarvittaessa suojata aurinkovoiteella. Käsiteltyä aluetta sivellään viikon ajan noin 3-5 kertaa päivässä apteekista saatavalla Bevita / Bepanthen hoitovoiteella. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua.

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä. Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla puudutusaineallergia, sokeritauti, verenohennuslääkitys, verenvuototauti, flunssa tai muu tulehdus, herpes, hiv ja hepatiitti. Jos olet altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen kestopigmentointia. Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

Kestopigmentoinnit alkaen 150 euroa.

eyeliner ennen

eyeliner ennen

eyeliner jälkeen

eyeliner jälkeen

ylä ja alaeyeliner jälkeen

ylä ja ala eyeliner jälkeen

Kestopigmentointia vai microblading?

Kestopigmentointia on tehty Suomessa jo pitkään. Kestopigmentoinnissa viedään ihoon väriä pigmentointilaitteen avulla, jolloin värin syöttö tapahtuu neulan ja ohjaimen avulla tasaisesti ihoon. Kestopigmentoinnissa voidaan tehdä kulmien pigmentointi esimerkiksi karvatekniikalla piirtämällä ohuella neulalla yksi karva kerrallaan ihoon, tätä menetelmää kutsutaan 3 D -karvatekniikaksi. Laitteella voi tehdä myös erittäin pehmeää tai voimakasta varjostusta kulmakarvoihin asiakkaan toiveiden mukaan.

Uusimpia tekniikoita, joista nyt paljon puhutaan on microblading 3D pigmentointi. Tässä menetelmässä viedään ihoon väriä microblading-terän avulla manuaalisesti, piirtäen yksi karva kerrallaan. Tässä tekniikassa väri vaihtelua voi olla suurempi halutusta lopputuloksesta riippuen kuin kestopigmentoinnissa ja pigmentoinnin jälki on yksilöllisempää.

Kuvissa microblading ennen ja jälkeen. 

CK Beauty logo
Yhteystiedot

Puhelin: 050 5504440 
Sähköposti: info@ckbeauty.fi
(ajanvaraukset soittamalla tai
ajanvaraussivulta)

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan.